Wat wij doen

Het werkgebied van Geurts Technisch Adviseurs omvat engineering en advisering op het gebied van machine- en apparatenbouw, industriële automatisering en proces- en milieutechniek ten behoeve van de industrie, de focus ligt hierbij op de food, de transport- en logistieke sector en de machine-industrie.

 Met de voorgenoemde disciplines kunnen wij onze opdrachtgevers van dienst zijn bij al hun technische vraagstukken ten aanzien van hun productieproces. Dit kunnen (deel)projecten zijn van eenvoudig tot zeer specialistisch maar ook geintegreerde projecten waarbij alle disciplines naadloos samenwerken. Kortom wij ontzorgen u op technisch vlak, zodat u de aandacht kan geven aan uw eigen business.

Op deze website staan referentieprojecten genoemd, echter gezien het feit dat onze advies- en engineeringswerkzaamheden nagenoeg altijd op klantvraag zijn, zijn bedachte oplossingen ook altijd klantspecifieke oplossingen. In verband met geheimhouding en vertrouwelijkheid ten aanzien van onze klanten en hun processen kunnen wij echter maar zeer summier informatie vermelden bij onze referentieprojecten. Indien u meer wilt weten over onze projecten en werkwijze treden wij graag persoonlijk met u in contact.